Production Association “Polistroydetal”

“Polistroydetal" is the flagship of the industry in its region, one of the most successful and stably operating enterprises in the domestic timber industry and the production of reinforced concrete products.
Polistroydetal has its own plant, which specializes in the production of lumber, joinery and moldings, including a wide range of translucent enclosing structures. PA "Polistroydetal" also includes LLC "Lespromservis", it operates in the field of processing scrap ferrous metal waste and its wholesale trade. We also provide services for receiving wagons and sending goods by rail, and also provide sawing services for organizations and to the population.
Polistroydetal là công ty đầu ngành trong khu vực và là một trong những doanh nghiệp hoạt động thành công và ổn định nhất trong mảng phức hợp công nghiệp gỗ trong nước và mảng sản xuất bê tông cốt thép.
Polistroydetal có nhà máy riêng, chuyên sản xuất gỗ xẻ, đồ mộc và dạng khuôn đúc, bao gồm nhiều loại cấu trúc phủ mờ với nhiều chủng loại mặt hàng khác nhau.
CTCP Polistroydetal sở hữu công ty TNHH Lespromservis, đây là công ty hoạt động trong lĩnh vực xử lý phế liệu kim loại đen và bán buôn chúng. Chúng tôi cũng cung cấp dịch vụ tiếp nhận toa xe lửa và gửi hàng bằng đường sắt, cũng như cung cấp dịch vụ cưa xẻ gỗ cho các tổ chức và người dân.

Telephone: +7 (924)-457-11-11

WEB: http://polistroidetal.ru/

E-mail: polistroidetal@yandex.ru

Address: 670045, Russia, Republic of Buryatia, Ulan-Ude city, no.20 Poselok Polygon Street